Aromatherapie

Aromatherapie is een eeuwenoude holistische geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen.
Ik geloof in de in de kracht van de natuur en de helende eigenschappen van planten , ik gebruik (etherische) oliën die ik zorgvuldig uitkies op basis van therapeutische kwaliteiten en zuiverheid.
Mijn etherische oliën worden verkregen uit natuurlijke bronnen zoals bloemen, bladeren, schors en zaden en bevatten krachtige geuren en eigenschappen die de zintuigen prikkelen en het welzijn stimuleren.

In mijn salon zal ik eerst aan de slag gaan met Aroma Massage.
Een Aroma massage is een zeer ontspannen holistische massage, het werkt zowel op de gemoedstoestand en geest als op het lichaam.
Dit komt door de tweevoudige werking van etherische oliën die gebruikt worden.
Het inhaleren van de geur werkt op het onderste deel van de hersenen, waar emoties verwerkt worden. (angst, depressie, woede, verdriet, etc.) 
Anderzijds worden de etherische oliën door de huid opgenomen waardoor evt. huidproblemen worden aangepakt, maar de werkzame stoffen komen ook in de bloedbaan terecht. Dit heeft effect op diverse lichaamsstelsels zoals het zenuwstelsel, spierstelsel en spijsverteringsstelsel.
Ik maak gebruik van de producten van de Groene Linde.

De massage kost € 60,- en duurt ongeveer 50 minuten, hierbij worden de rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten en gezicht gemasseerd, eventueel kan de buik ook gemasseerd worden, dit is een optie, omdat niet iedereen dit prettig vindt, maar kan wel effectief zijn bij problemen met de organen.