Alternatieve Therapieën

Tijdens de vele gesprekken die ik voer tijdens de kappersbehandelingen, hoor ik veel verhalen, huis- tuin- en keuken praatjes, maar ook veel serieuze gesprekken over hoe mensen zich voelen.
Coronatijd heeft veel met ons gedaan en doet ons allen steeds meer beseffen dat we terug moeten naar de basis; de natuur.
Mede door positieve, persoonlijke privé ervaringen met alternatieve geneeswijzen, ben ik het afgelopen jaar een opleiding Aroma- en Bachbloesemtherapie gaan volgen, deze heb ik eind 2023 met een diploma afgerond.
Naast de dingen die ik zelf aanvoel, kan ik met deze alternatieve therapieën ondersteuning bieden bij allerlei psychische, emotionele, maar ook zeker bij lichamelijke klachten.
De therapieën stimuleren het zelf herstellend vermogen van het lichaam, hierbij maak ik gebruik van 100% puur natuurlijke producten zoals (etherische) oliën en bloesems."Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl"